Metalna galanterija

Od sitnog pribora do različitih polica, ormara i nadstrešnica, nudimo širok raspon proizvoda metalne galanterije funkcionalne izrade i odličnog dizajna.

Odaberite samo najbolje za Vaše potrebe iz naše ponude metalne galanterije! Zahvaljujući stručnosti našeg tima i modernim strojevima, metalne proizvode izrađujemo uz svu potrebnu preciznost i posvećenost kvaliteti kako bismo postigli njihovu dugotrajnost i otpornost te odgovorili estetskim zahtjevima kupaca.

ELEKTRO ORMARI I PRIBOR

Visoko funkcionalne i kvalitetne elektro ormare izrađujemo u standardnim dimenzijama i bojama, no u mogućnosti smo prilagoditi proizvod Vašim potrebama. Uz samostojeće, nadzidne, uzidne, etažno mjerne ormare i ostale tipove ormara, nudimo i prateći pribor kao što su kanalice, nosače, uključujući i nosače za solarne elektrane.

SKLADIŠNE POLICE

Opremite svoj poslovni prostor praktičnim i postojanim policama lijepog dizajna!
Naše kvalitetno izrađene police jamče punu opterećenost konstrukcije, a dostupne su u različitim dimenzijama i izvedbama prilagodljivo Vašim zahtjevima.

GARDEROBNI ORMARI

Odlučite se za garderobne ormare koji se savršeno uklapaju u Vaš poslovni prostor, a odlikuje ih funkcionalnost, sigurnost i atraktivan dizajn.

Garderobne ormare prilagođavamo Vašim željama uz neizostavnu izvrsnost izrade.

AUTOBUSNE NADSTREŠNICE

Nadstrešnice za autobusna stajališta izrađujemo od vrhunskih materijala, a samu konstrukciju dodatno obrađujemo postupkom plastificiranja, kako bi se osigurala zaštita od vanjskih utjecaja. Uz dopadljiv dizajn, nadstrešnice opremamo ergonomski oblikovanim klupama, oglasnim ormarima i slikama, LED rasvjetom i solarnim panelima.

FILTERI ZA ZRAK

U našem asortimanu metalne galanterije možete pronaći kvalitetne filtere za zrak.

KUPAONSKA GALANTERIJA

Izrađujemo pribor i manje elemente potrebne za opremanje, organizaciju i izgled kupaonice.

UKRASNE ZAŠTITE (BLENDE) ZA KLIME

Posebni proizvodi koji štite klima uređaj od vanjskih utjecaja te ujedno doprinose estetici Vašeg objekta dio su našeg asortimana.